BREAKING: Victor Igbonefo dan Muhammad Tahir dipastikan batal membela Timnas Indonesia untuk melawan Malaysia. Victor Igbonefo mengalami cedera, dan M. Tahir mengalami kendala adminitrasi paspor. Abduh Lestaluhu kembali dipanggil. Gimana, pergantian yang tepat? 👀
  • gregorius_sagara Elahhhhh
    26 day ago
    rachmadd.riyanto Gak yakin sama skuad yang baru ini.. pemain yang punya daya gedor di coret seperti Beto, Lilipaly, andik
    26 day ago
    yanmlynn_ Kenapa gak alfath aja jirr
    26 day ago
    indraprasetya86497 Tidakkkkkkk.....
    26 day ago
    andhikapermana9997 Mampus Lo tahir siapa suruh elu melanggar , kan sudah di suruh gabung malah ikut main pas lawan bali hahaha kena karma lu bang dasar pemain tidak profesional
    26 day ago
    ekaaprdana Fadil sausu
    26 day ago
    26 day ago
    15yudha Kayanya di ganti ma yg udh terdaftar ajh y??
    26 day ago
    akhmadfitri M tahir boss waduh
    26 day ago
    firmanmetaljuve85 Udah gak penting sih, mau menang syukur kalah pun asal gak malu2in aja
    26 day ago
    liusganijar Coba itu SIMON KAN DULU SAMA BHAYANGKARA , dari pada senior yg ga jelas di asuhnya ,mending BHAYANGKARA versi dia ajah yg dulu PERNAH JUARA versi mereka yg lawan Malaysia. Biar yg nonton di Malaysia juga aparat jadi kalo Malaysia rusuh turunin brimob kelar semua itu Malaysia
    26 day ago
    wildanhidayat0303 Awal untuk pembenahan diri
    26 day ago
    sarris_jv Stefano lilipaly
    26 day ago
    gufronrasyidi rezaldi woooyyy harus nya
    26 day ago
    burhanazhar27 Kok abdulestaluhuu jgn ngiggo wony pelatih
    26 day ago
    hadisaputra705 Kalau pendapat saya, coba di panggil pret butuan dan padil sausu , saya yakin mereka pasti mampu utk timnas, karena individu pemain trsebut punya skill bagus...🙏
    26 day ago
    _prakosowahyu_ Tujuan Abduh dipanggil buat antisipasi kalo bench Malaysia macem2 siapa tau kejadian kaya Final AFF 2016 di Bangkok bisa diatasi sm dia 😂 positif thinking aka
    25 day ago
    dendiwae_ Mantap KK abdul💪
    25 day ago
    ary_ms_ Rizky Pellu kog gak ada😪😪
    25 day ago
    dimasazgella Yoiiii hajar pemain Malaysia!!!!
    25 day ago
  profile image

Me thinking of what I've done in 2019⠀ By @thegoldenchip16⠀ -⠀ #goldenretriever #thinkingaboutife #9gag

today
1K
146K
  profile image   profile image   profile image

🎄9 Dec Giveaway! ☃️🤪Can you beat our holiday joke? Follow the rules below for a chance to have your joke posted to all 50M people on Instagram😏: 1.Tell us a Christmas/holiday joke 2.Tag 2 friends who’d love this joke in the same comment Join before 11 December. 3 lucky winners will have a chance to get featured!

today
214
33K
  profile image

Why not? It says "homework"!⠀ #babyyoda #secretfolder #9gag

today
1K
287K
  profile image   profile image   profile image

Christmas is a time to express your love! ❤ Tag your partner to let him/her know ! Here are the winners for our #4 December Giveaway and their love messages to their 💓 @unzi_10 @lamendetto @lucijanovaak Thank you all for your participation 😍 Stay tuned for more of our Dec Giveaway 🎅🤶🎄

today
2K
129K
  profile image

You have not seen my worst ⠀ #9gag #WonderWoman1984 #WonderWoman #DC

today
959
458K
  profile image

When life pushes you down... take a nap:) | Follow @doodles⠀ -⠀ By @shaogao_en / @shaogao⠀ -⠀ #doodles #comics #lifemotto #positivevibes

today
4K
1M
  profile image

Even small things make great gifts.⠀ ✍🏻 @lizclimo⠀ -⠀ #comic #christmas #gift #9gag

today
4K
903K
  profile image

From teddy bear to polar bear ❄️⠀ By @oliverthedogx⠀ -⠀ #spitzpoo #snow #9gag

today
1K
233K
  profile image

Oh you're dead? But you're still coming in today, right?⠀ By RodLacroix | TW⠀ -⠀ #work #adultlife #9gag

today
817
258K
  profile image

Moms can fix anything⠀ 📹 @thelandofboggs⠀ -⠀ #mom #adulting #9gag

yesterday
15K
930K
  profile image   profile image   profile image   profile image

8 Dec Giveaway and It’s T H I C C! Follow these rules to win two fluffy corgi butt pins 🍑 Rules to join: 1. Tag your loved one and tell them how you’d like to spend this Christmas with them 2. Follow @barked The Giveaway ends on 9 December 2019 11:59pm EST. 3 winners will be randomly selected, notified by DM and announced in this post within a week after the giveaway ends. Terms & Conditions: - This is not sponsored, endorsed, or administered by Instagram. - The giveaway is worldwide and by entering you confirm that your age is 13+ - By entering our contest you release Instagram of every possible responsibility and accept their Terms & Conditions.

yesterday
1K
90K
  profile image

And play games occasionally.⠀ #work #adultlife #9gag

yesterday
7K
757K